Jsme Cousins cider! Dva bratranci s nadšením do jablek, a to především v tekuté formě! Naší filozofií je vytvářet cider, který je opravdový, plný chuti a bez chemie. Oběma nám je svět gastronomie a vína velmi blízký, původní profesí jsme totiž kuchař a vinný someliér.
Jak se zrodila myšlenka Cousins cideru? V okamžiku, kdy jsme zdědili jablečné sady, přirozeně vyvstala otázka: Co s jablky? A protože štrůdlem bychom nakrmili celé město nebo dvě, chtělo to značně větší projekt. Přišli jsme tedy s nápadem vyrobit si poctivý jablečný ocet. Jablka jsme očesali, následně vymoštovali a nechali fermentovat. Než se však z jablečného moštu stane ocet, v první fázi vzniká cider. A tak jsme chodili do sudů ochutnávat a ochutnávat a cider nás začal víc a víc bavit. Popravdě, octu jsme první rok vyrobili daleko míň než jsme předpokládali. A jak správně tušíte momentálně se věnujeme výrobě obou produktů.
Využíváme soubory cookies
Na našem webu získáváme, ukládáme a zpracováváme informace o jeho uživatelích (např. síťové identifikátory, údaje o tom, jak procházíte naše stránky, nebo jaký obsah vás zajímá). K tomuto účelu využíváme soubory cookies, které nám pomáhají zkvalitnit naše služby a personalizovat nabídky. Pro některé účely zpracování je vyžadován Váš souhlas, který vyjádříte volbou „Přijmout“. Spravovat svoje preference můžete v , kde můžete volitelné cookies odmítnout.